Juttersmuseum Callantsoog

Juttersmuseum Callantsoog

review van een bezoeker

Een echte aanrader!!“Heel leuk opgezet museum!! Voor kinderen erg leuk maar ook zeker voor volwassenen! Leuk en speels aangepakt met dingen die je kan doen. Zeker geen saai en suf museum. Honden zijn ook welkom!”Christine A.

Over het museum

Juttersmuseum Callantsoog is een museum met bijzondere verzamelingen van gevonden schatten uit de zee. De babyzeemeermin van Callantsoog en de vrolijke interactieve kunstwerken van strandjutter, kunstenaar en zeedichter Challa maken onderdeel uit van de vaste collectie. Kom griezelen en lachen, vang scheppen, laat strandballen bewegen, test je reactievermogen en je intelligentie, maak een speciale selfie, kraak de geheime code en help een meeuw vliegen. Verbaas je over de gekste dingen die de strandjutter ooit heeft gevonden heeft.

Naar de website
Informatie

Bezoekadres

Mineweg 1
1759 NZ Callantsoog

Openingstijden

Kijk voor actuele prijzen en openingstijden op www.juttersmuseumcallantsoog.nl

Prijzen

Volwassenen: € 12,50
Kinderen van 4-18 jaar: € 5,00
Kinderen van 0-3 jaar: gratis

Contact

E info@juttersmuseumcallantsoog.nl
T 06 30 13 07 63

Overige informatie

Groepen, uitjes en feesten
Voor groepen, bedrijfsuitjes, studentenfeestjes, personeelsfeestjes, familie-uitjes en kinderfeestjes van minimaal 10 personen kan per telefoon of mail een reservering worden gemaakt.

Parkeren
Naast het museum, of gratis op het naastgelegen grote parkeerterrein van strandslag Voordijk. Vanaf hier is het 50 meter lopen naar het museum.

Toegankelijkheid
Het museum is rolstoeltoegankelijk.